A plecat să cumpere un Lamborghini. Cu 3 $. Dar nu de asta l-a oprit poliția (VIDEO)

Poliția din Utah a oprit un șofer de SUV care, după comportament, părea că este băut. Problema era alta: nu avea permis. Sau vârsta pentru permis.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Pe 4 Mai, o patrulă de poliție din Utah a tras pe dreapta un SUV al cărui șofer părea sub influență. Atunci când au ajuns în dreptul geamului șoferului, polițistul și-a dat seama că s-a înșelat: nu era un șofer beat, ci un șofer prea tânăr pentru a fi, legal, șofer.

La volanul SUV-ului se afla un băiețel de 5 (cinci) ani, care a luat mașina părinților și a pornit către California, pentru a-și cumpăra singur Lamborghiniul pe care și-l dorea și pe care mama sa i l-a refuzat. Avea 3 dolari pregătiți pentru achiziție.

Lăsând la o parte ilegalitatea faptei — pentru care procurorul hotărăște dacă o vor primi sau nu părinții — este impresionant faptul că un copil de 5 ani a reușit să conducă regulamentar (cât-de-cât) și că nu și-a pierdut cumpătul atunci când a fost somat de poliție să oprească, ci s-a conformat imediat.

Probabil că atunci când va mai crește va fi învățat o lecție importantă de aici: un Lamborghini este mai scump 3 dolari.

Adaugă un comentariu