Cromatică sugestivă în era electrică: Ford Mustang Mach-E GT Bronze Appearance Package mizează pe originalitate.

La oferta seriei Ford Mustang Mach-E s-a mai adăugat o versiune, numită Mustang Mach-E GT Bronze Appearance Package și tocmai bună pentru a-i contrazice pe cei care consideră că electromobilul mărcii de origine americană nu are o amprentă premium convingătoare.

Colecția de elemente reunită sub denumirea Bronze Appearance Package este disponibilă numai pentru variantele Ford Mustang Mach-E GT 2024. Aceasta include jante personalizate cu diametrul de 20 inchi având culoarea Sinister Bronze, mască frontală de aceeași culoare, sigle “Mach-E 4X” pe portiere și o silgă “GT”, în spate. Culorile de caroserie compatibile cu tratarea Bronze Appearance Package sunt Shadow Black, Star White Metallic Tri-Coast și Eruption Green (nuanță nou introdusă în oferta seriei).

Există și niște argumente constând în upgrade-uri tehnice menite să susțină atractivitatea noului Ford Mustang Mach-E GT Bronze Appearance Package: setări pentru cea mai rapidă accelerație 0-100 oferită până acum în gama Mustang Mach-E, suspensie MagneRide Damping System, discuri de frână cu diametrul de 385 mm la puntea din față și etriere roșii inscripționate Brembo, plus scaun Power Driver Seat, cu zece feluri de reglaje electrice.

Adaugă un comentariu

Articole similare