Cum a fost Transilvania Rally 2019 pentru echipajul susținut de Borsec

Un număr de 90 de echipaje din 6 ţări au participat la ediţia din acest an a Transilvania Rally, etapa a VII-a din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop şi etapă din circuitul internaţional Tour European Rally. Echipajul compus din  Adi Teslovan si Vajk Imre Cseh a fost din nou prezent și a obținut rezultate excelente.

'Transilvania Rally 2019, locul 2 la clasa RC3 și locul IV în clasamentul automobilelor cu 2 roți motrice. Am reușit să terminăm acest raliu după mai bine de 5 ani. A fost o etapă foarte grea, din păcate am fost total neinspirați atât în alergerea anvelopelor, cât și în setup-ul' suspensiei. Pe lângă toate acestea, nu am reușit să mergem într-un ritm mai susținut. Până la urmă am terminat fără evenimente un raliu foarte greu. Apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru în lupta cu secundele de pe probele speciale de la Transilvania Rally. Urmează în octombrie Raliul Brașovului, din nou pe macadam după mulți ani. Mulțumim echipei tehnice Omega Motorsport. Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, GoPro prin Comtrade Distribution, Autocaros, vă mulțumim pentru susținere” a declarat pilotul Adi Teslovan.

Iată cum a fost Transilvania Rally 2019 pentru echipajul susţinut de Borsec şi compus din  Adi Teslovan si Vajk Imre Cseh:

Adaugă un comentariu