Cum faci ca să vinzi decapotabile în prag de iarnă? Inventezi personalizarea Ford Mustang GT California Special, de exemplu.

Ford se pregătește în felul său pentru aniversarea de 60 de ani a legendarei serii Ford Mustang. Acum am înțeles: aniversarea nu este anul acesta, deci Ford Mustang GT California Special Convertible este dedicat, de fapt, următorului sezon cald. Desigur, dacă locuiești unde scrie pe mașină – adică în California – problema nu se mai pune.

„Personalizarea California Special a fost inspirată de atitudinea optimistă și lipsită de griji a condusului prin California. Ne-am concentrat asupra acestor elemente pentru a defini ediția Mustang GT California Special 2024, caracterizată de un stil vibrant, la fel de potrivit pe Bulevardul Colorado, precum și pe drumurile de pe Coasta Pacificului', a declarat Mustang Joe Bellino, brand manager. „Rave Blue este o culoare atât de distinctă și interesantă, încât Ford Mustang Gt California Special iese în evidență nu numai pe fondul actualelor modele Ford Mustang, ci și pe al variantelor anterioare California Special.'

Pachetul California Special include accente Rave Blue atrăgătoare pentru privire. Această semnătură cromatică apare pe prizele de aer care flanchează noua grilă cu lamele orizontale, completată cu dungi negre lucioase. Farurile sunt înconjurate de rame negre, în timp ce grafica specifică Ford Mustang GT California Special în albastru deschis și negru lustruit apar pe părțile inferioare ale caroseriei.

Pentru Ford Mustang GT California Special sunt disponibile două opțiuni de jante de 19,0 inchi. Roțile standard Carbonized Gray au un logo GT/CS ștanțat în nuanță Rave Blue, în timp ce jantele opționale Performance Pack sunt identificabile prin conturul Rave Blue al zonelor decupate în metal. Sigla de motor de 5,0 litri de pe aripile din față și insigna GT din spate adaugă alte contururi Rave Blue. Emblema GT/CS din grilă este, de asemenea, finisată în Rave Blue.

Accentele albastre specifice finisării California Special sunt vizibile și în interior. Acolo, tapițeria perforată Navy Pier și pielea Ebony Black acoperă scaunele. Și mai mult, stilul respectiv este completat de cusăturile contrastante în două culori, cu fire Raptor Blue și Metal Grey, care se pot vedea la bord și pe uși. Aceeași cusătură este disponibilă inclusiv pentru volan și consola centrală. O insignă California Special IP și covorașe GT/CS completează personalizarea interioară.

„Mustang are o mulțime de modele ediții speciale din care simți că ți-e greu să alegi și vom continua să reinventăm tema Mustang pentru a atrage un public nou', a spus Bellino. „De la Dark Horse, gata de circuit, la Mustang GTD, care vizează succesul mondial, Ford propune personalizări care nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Noul și modernul Ford Mustang GT California Special este un exemplu perfect al eforturilor noastre de a construi un Mustang pentru fiecare client.'

Personalizarea California Special adaugă 1.995 USD la prețul unui Ford Mustang GT Premium și este disponibilă în variantele de caroserie Coupe și Convertible, fie cu cutie de viteze manuală cu șase trepte, fie cu transmisie automată opțională cu 10 trepte. Bineînțeles, dacă ai spus „California', varianta decapotabilă este aproape subînțeleasă.

Adaugă un comentariu