Cum poate să arate o tușă sport pe un design auto SF? Hyundai Kona Electric N Line vine cu o demonstrație pe această temă.

În curând, la înfățișarea variantelor Hyundai Kona Electric va fi adăugată și o tușă de stil sportiv prin extinderea ofertei cu versiunile numite Hyundai Kona Electric N Line. Respectivul demers creativ vizează atragerea către automobilele Hyundai într-un număr și mai mare a celor care intenționează să treacă la electromobilitate.

Hyundai Kona Electric N Line este personalizat printr-un design sportiv și dinamic în condițiile performanțelor competitive și autonomiei ridicate, argumente deja cunoscute ale mașinii. Un beneficiu implicit vine din dimensionarea mai generoasă a generației Hyundai Kona 2024 în comparație cu ceea ce avea de oferit modelul predecesor în termeni de spațiu interior.

Colecția elementelor de design noi vizibile în cazul versiunilor Hyundai Kona Electric N Line include bare de protecție restilizate atât în față, cât și în spate, margini negre în partea inferioară a pragurilor și spoilerelor, plus un set de jante de 19 inchi specifice, proiectate pentru a sublinia aspectul sportiv al mașinii. Din personalizarea exteriorului mai face parte și sigla exclusivă N Line.

În interior, Hyundai Kona Electric N Line are scaune sport cu sigla N Line, tapițerie din Eco Alcantara și cusături roșii contrastante, acestea contribuind la crearea unei ambianțe de condus captivante și dinamice. Detaliile suplimentare roșii de pe volan și bord rafinează estetica interioară unică a variantelor N Line.

Debutul producției pentru a fost programat în februarie 2024. Ca urmare, Hyundai Kona Electric N Line va ajunge pe drumurile europene în primăvara anului curent. Personalizarea exterioară în două culori, cu caroserie Serenity White Pearl și pavilion Abyss Black Pearl, se va face cu siguranță remarcată în trafic și va evidenția foarte bine ambițiile de succes considerabile ale noilor SUV-uri Hyundai.

Adaugă un comentariu

Articole similare