Cum procedăm dacă ne prinde furtuna în mașină

Populaţia trebuie să ia măsuri de protecţie, indiferent de codul de avertizare, aflat în vigoare. Prim-adjunctul inspectorului general al IGSU, colonelul Cristian Radu a explicat cum ar trebui să reacţioneze şoferii care sunt prinşi pe şosele, în condiţii meteo periculoase.

“Codurile sunt asociate unui grad de gravitate al fenomenului vizat. Asta nu înseamnă că la cod galben nu trebuie să ne asigurăm un minimum de protecție, asfel încât să ne putem sa ne ferim, de exemplu, de o tablă luată de vânt de pe un bloc” spune Cristian Radu.

SCENE INCREDIBILE! A intrat cu mașina în centrul istoric și a amenințat că VA CĂLCA OAMENI!

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

ROAD RADE FILMAT în ROMÂNIA! După ce au văzut clipul, polițiștii au luat o DECIZIE INCREDIBILĂ!

Prima mașină adevărată fabricată în România! Se vindea ca pâine caldă!

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Dacă suntem surprinşi de fenomene meteo extreme în maşină oficialul IGSU are următoarele recomandări: “Ies cât mai aproape de partea dreaptă, rămân cu avarii pornite și rămân în mașină. Dacă suntem în apropierea unei clădiri, este de dorit să intrăm în clădire”!

Sursa: digi24.ro

Cod galben de furtună în București. Conform ANM, în Capitală, miercuri, în jurul prânzului, vor începe modificări ale vremii. După ora 18:00, vântul se va intensifica treptat, intervalul critic fiind între orele 20:00 şi 3:00, când vântul poate lua aspect de vijelie, cu viteze între 55 şi 65 de kilometri pe oră.

Adaugă un comentariu

Articole similare