Cum a rămas un bărbat fără mașină, după ce și-a pierdut cheile

Un bărbat din Mangalia a rămas fără mașină după ce și-a pierdut cheia, iar cel care a găsit-o a dat-o primului venit, fără a verifica dacă într-adevăr acela este proprietarul. 

Păgubitul și-a pierdut cheia de la mașină, în timp ce se afla la piața din centrul orașului Mangalia. A fost cu o altă mașină și drept urmare, nu a avut nevoie de a sa pentru a ajunge acasă și astfel nici nu a observat lipsa cheii. Asta până vineri, când nu a văzut că autoturismul nu mai e parcat în fața casei.

Citește și:

Metodă nouă de furt: de ce se pune o sticlă de plastic la roata mașinii

Păgubitul a pus totul cap la cap și a realizat cum a rămas și fără cheie, și fără mașină. Hoțul a dat dovadă de multă răbdare și a încercat cheia jumătate de zi, pe toate mașinile Opel din Mangalia.

„Azi după amiază când am dat sa plec de la muncă, ieșind în stradă, am descoperit că… îmi lipsește mașina ! Inițial am crezut că am uitat eu unde am parcat-o, am verificat toată strada după care, fiind într-o confuzie totală, am intrat pe camerele de supraveghere de la locul de muncă. Și am descoperit că, în urma cu aproape o oră, pe camere apare un puști care deschide mașina, se urca în ea și ….pleacă! Am sunat imediat la 112 pentru a raporta furtul. Imediat o echipă operativă s-a deplasat la fata locului unde a vizionat imaginile. Au dat mașina în urmărire în timp ce eu am plecat cu dânșii la sediul politiei pentru a completa hârțoagele de rigoare…. Tot atunci am descoperit ca îmi lipsește una din cheile mașinii. La nici o oră de la constatarea furtului, mașina a fost găsită în trafic pe strada Negru-Vodă, cu făptașul la volan. A fost arestat pe loc. Mi-am recuperat mașina care, din fericire, este intactă… Și acum începe povestea: și eu și polițiștii eram foarte curioși cum a ajuns individul în posesia cheii…, a povestit păgubitul pe un grup al rețelei de socializare Facebook.

taguri
Adaugă un comentariu