Cum a rămas un șofer nevinovat fără permis în mijlocul Bucureștiului | VIDEO

Nu întotdeauna oamenii legii își fac datoria ca la carte. Un conducător auto a rămas fără permis în Capitală pe motiv că n-ar fi acordat prioritate pietonilor.

Un șofer care circula pe Mihai Bravu a fost oprit de o patrulă a poliției rutiere. Oamenii legii l-au lăsat fără permis pe bărbat pentru că nu ar fi acordat prioritate pietonilor la o trecere.

“Nu cred că mai e nevoie de explicații, pietoni pe trecere nu erau, polițisțul era departe și mascat de alte mașini ca să vadă clar momentul când eu am trecut… etc. Am încercat să îi arăt la fata locului înregistrarea, nu a vrut să se uite”, a explicat bărbatul pe site-ul trafictube.ro, acolo unde a postat și filmulețul în care se observă că este nevinovat.

Acesta a adăugat: “O să contest în instanță decizia, cu proba video”. Înregistrarea a strâns mii de vizualizări și șoferul a primit zeci de mesaje de susținere din partea altor participanți la trafic.

Vezi AICI IMAGINI!

    sofer pieton biciclist corect says:

    Politistii au actionat foarte CORECT si ii felicit. Se vede clar in videoclip ca este galben intermitent la semafoarele si de pe stanga si de pe dreapta, ceea ce presupune ca pietonii au prioritate la traversare, la fel ca in cazul zebrelor nesemaforizate. In situatia asta toate masinile in deplasare indiferent de banda pe care se aflau trebuiau sa incetineasca in apropierea zebrei si sa se asigure daca sunt pietoni in asteptare la traversare si sa le acorde trecerea. NICI O MASINA nu a incetinit, ca atare toti soferii din videoclip trebuiau sa ramana fara permis pentru neacordare de prioritate nu doar soferul in cauza, pentru ca existau cel putin 2 pietoni in dreapta la marginea zebrei asteptand ca masinile ce veneau dinspre Baba Novac sa acorde trecerea, ceea ce NU s-a intamplat (eu i-am observat cand s-au deplasat spre zebra inca dinainte de peronul de tramvai, deci de la o distanta considerabila si fara sa fiu acolo in masina) asa ca soferul sa nu se mai planga pe motiv de pietoni inexistenti. Singura problema pe care o vad e faptul ca la o distanta de circa 10-15 m inainte de semafor pietonii erau mascati de cutia Romtelecom si nu mai ii vedeai decat cu 4-5 m inainte de zebra, dar daca soferul reducea viteza pentru asigurare, avea timp in 4-5 m sa opreasca la zebra si sa acorde prioritate la traversare, dar din pacate cu 4-5 m inainte de zebra s-a luat dupa Porche-ul Cayenne din fata lui si a accelerat (pam-pam). Politistii dinpre pasajul Muncii INSA nu aveau privirea obstructionata de nimic si au vazut perfect neacordarea de prioritate la traversare, ca atare l-au tras pe sofer pe dreapta pe buna dreptate. Asa ca domnul sofer sa inceteze sa se mai smiorcaie ca a ramas fara carnet, pentru ca nu a respectat legea si asa fac cam toti soferii in ziua de azi. Daca s-ar declara lege martiala in circulatie si s-a pune politistii rutieri pe treaba la modul serios, trei sferturi din soferii romani ar ramane fara carnet in prima saptamana.

    sofer says:

    Din imagine se observa clar ca nu se afla nici un pieton mai ales ca a redus viteza si a dat prioritate ambulantei care avea girofarurile in functiune,daca este cum spune domnul biciclist pieton trebuia sa fie oprit si porche cayenul asa ca sa-si puna ochelari si sa se lase de sofat isi mai spune ca este si sofer cum o fi luat permisul.Filmarea spune totul

Adaugă un comentariu