Cum să faci bani cu mașina fără să conduci

Cei care posedă un autovehicul pe care nu îl folosesc zilnic pot acum să producă bani prin intermediul unei aplicații unice în România. Iată cât poți să câștigi și care sunt condițiile.

Citește și:

Ce a păţit un şofer după ce a închiriat o mașină din București

Utilizatorii serviciilor de car-sharing au început să închirieze mașini ca să doarmă în ele

Perpetoo este un serviciu de car-sharing proaspăt lansat pe piața din România, a cărui particularitate este că atât cei care dau spre închiriere, dar și cei care închiriază sunt persoane fizice. Practic, este o alternativă bună la serviciile clasice de închiriere mașini.

Astfel, orice proprietar de mașină poate să se înscrie în aplicație și să-și ofere mașina spre închiriere cu ce tarif dorește. Pentru a te putea înscrie, trebuie să îndeplinești o serie de condiții, dintre care cele mai importante sunt: autovehiculul (de categoria B) să aibă maximum 10 ani vechime, să aibă revizia la zi, asigurare RCA și ITP valabile și vignetă. De asemenea, trebuie să fie dotat corespunzător legislației în vigoare.

Odată înscris, proprietarul are la dispoziție până la 13 ore pentru a răspunde cererilor de închiriere venite de la doritori. Prețul pentru închiere este stabilit de proprietar, iar plata către acesta se face imediat ce acceptă o solicitare de la client.

Cei care vor să închirieze o mașină trebuie să știe că durata minimă de închiriere este de trei ore și că mașina va dispune de asigurare CASCO pe durata închirierii. Aceasta este asigurată prin intermediul unui parteneriat cu Uniqa și Renomia.

Reprezentanții Perpetoo – doi antreprenori români – anticipează că platforma de car-sharing dezvoltată de ei va avea circa 3.000 de proprietari înscriși în primul an, iar numărul de solicitări de închiriere va atinge cifra de 25.000. Perpetoo estimează că proprietarii vor putea câștiga între 1.000 și 4.000 de lei folosind această platformă.

Perpetoo s-a lansat deocamdată în patru mari orașe din România: București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Adaugă un comentariu