Cine trece haiducește prin patria lui Kodiaq și Karoq? Dacia Bigster! Prima imagine în ambient exterior a SUV-ului românesc.

Să nu ne lăsăm furați de entuziasm, acesta este tot conceptul Dacia Bigster deja cunoscut de la mai multe mari evenimente auto și nu vreun exemplar funcțional de preserie. Obiectul a fost surprins la Praga, unde s-ar părea că are loc o campanie de familiarizare a rețelei de vânzări a grupului Renault cu produsele viitorului apropiat.

Amintim că Dacia Bigster are o lungime de aproximativ 4,6 m, fiind un SUV compatibil cu segmentul superior al clasei compacte. Ca și în momentul primei sale prezentări, imaginea surprinsă la Praga relevă o atitudine convingătoare din partea designului. Tușa military-hightech a stilului nu are nimic de-a face cu vreunul dintre produsele anterioare ale mărcii Dacia. Roțile evident mari îi îndeamnă la fantezii pe amatorii de offroad. Imaginea a fost publicată de site-ul auto.cz.

Dacia Bigster arată ca și cum ar fi gata să intre peste teritoriul produselor de bază ale celor de la Land Rover și să surclaseze la orice oră din zi și din noapte SUV-urile tipice ale mărcilor mainstream, concepute mai degrabă ca vehicule familiale comode decât ca automobile realmente polivalente. Acestea fiind spuse, vom formula următoarea concluzie: promisiunile încă nerostite ale Daciei Duster bat departe și sperăm din toată inima că produsul va fi la înălțimea acestora.

Adaugă un comentariu

Articole similare