Dacia Duster atinge o nouă bornă – 300.000 de unități Duster facelift produse la Mioveni

Deși au trecut doar câteva zile de când am anunțat că Uzina Mecanica şi Şasiuri Dacia a reușit să producă 500.000 de unități ale motorului Energy 0.9 Tce, producătorul de la Mioveni atinge o nouă bornă.

Dacia Duster facelift aniversează 300.000 de exemplare produse în cadrul Uzinei de Vehicule din Mioveni. Borna marcată de SUV-ul românesc vine la doi ani de la prezentarea versiunii restilizate, iar capacitatea de producție rămâne la același nivel.

Exemplarul care a marcat importantul moment este echipat cu motorul 1.5 dCi 110 CP și vine în versiunea 4×4. La nivel exterior, modelul este vopsit în nuanța Blue Cosmos, iar fericitul client este din Italia.

dacia duster facelift

“Această cifră rotundă marchează un succes comercial al Duster la doi ani după lansarea fazei II. În același timp, este un succes al muncii tuturor echipelor Dacia și Renault Technologie Roumanie, care au ambiția de a răspunde celor mai exigente piețe auto din lume oferind o mașină atractivă și agilă, cu o calitate și fiabilitate din ce în ce mai bune. La fel ca toți angajații Renault România, sunt foarte mândru că producem această mașină frumoasă la Mioveni, în România”, a declarat Cornel Olendraru, Directorul Uzinei Vehicule Dacia.

Adaugă un comentariu