Dacia Duster GPL ajunge și în România, cu prețuri promoționale Rabla 2020

Cel mai economicos Duster ajunge și la noi în țară! Duster GPL este cu 300 de euro mai scump decât versiunea pe benzină.

Citește și:

Top rechemări în Europa în 2019: Dacia oferă o surpriză plăcută!

Dacia Duster 2020: ce culori sunt disponibile şi cât costă

Aproximativ 45% din totalul vehiculelor noi cumpărate în anul 2019 prin Programul Rabla au fost produse de Dacia

Rabla 2020: vești bune pentru motocicliști și pentru cei care își doresc mașini hibride!

Rabla 2020: aproape 50% mai multe vouchere pentru Rabla Plus față de 2019

Știam încă de la finalul anului trecut intenția Dacia de a introduce în gama Duster o versiune GPL, iar acum această informație este confirmată și de către producător. Dusterul alimentat cu gaz petrolier lichefiat ajunge și în România!

Duster TCe 100 GPL, inclus și în programul Rabla 2020!

În plus, avem și prețul de pornire pentru motorizarea TCe 100 GPL: 14.900 de euro. Acesta este cu 300 de euro mai scump decât versiunea TCe 100 pe benzină (ale cărei prețuri, într-o versiune de echipare similară, pornesc de la 14.600 €). Apropo de echipare, motorizarea GPL este disponibilă doar pe nivelul de echipare Comfort. Duster GPL este inclus și în programul Rabla 2020, cu un preț promoțional de 12.990 €. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6.500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,779 lei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 550 euro (TVA inclus) pentru Duster GPL Comfort TCe 100 GPL.

Duster GPL: dotări, autonomie și putere

Lista de dotări standard include – printre altele – aer condiționat, geamuri electrice, scaun șofer reglabil pe înălțime și lombar, pilot automat, sistem de asistență la frânarea de urgență și airbaguri frontale și cortină.

Duster GPL poate rula atât pe gaz petrolier lichefiat, cât și pe benzină – rezervorul adițional de GPL este montat în spațiul ocupat anterior de roata de rezervă. Până la golirea ambelor rezervoare, Duster GPL poate parcurge până la 1.000 de kilometri. Trecerea pe GPL se face automat dacă rezervorul de benzină este gol, dar poate fi operată și manual, prin apăsarea unui buton.

Ca specificații tehnice, Duster GPL folosește unitatea cu trei cilindri în linie, de 999 cmc, capabil să dezvolte 100 de cai-putere și un cuplu motor de 170 de Newtoni-metru. Resursele sunt trimise roților față (este 4×2, nu 4×4) prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci rapoarte.

Adaugă un comentariu