Dacia va prezenta un nou model în cadrul Salonului IAA Mobility 2021

Un comunicat oficial de la Dacia ne indică faptul că luna septembrie va aduce un nou model în gama producătorului de la Mioveni. Inițial, mașina urmează a fi prezentată în mediul online din 3 septembrie.

Salonul IAA Mobility 2021 va avea loc în Munchen în perioada 7-12 septembrie și va marca prezentarea fizică a noului model Dacia. Despre acesta cunoaștem doar faptul că este un “vehicul familial și polivalent cu șapte locuri”.

Standul Dacia va conține și restul gamei producătorului: Logan, Sandero, Sandero Stepway, Duster Facelift și electrica Dacia Spring. Standul producătorului român va afișa noile culori ale mărcii, împreună cu noua siglă.

Dacia va fi prezentă la Salonul Auto de la Munchen cu un dispozitiv complet. Din 6 septembrie, oficialii vor putea fi găsiți în centrul expozițional, în timp ce perioada 7-12 septembrie va aduce standul cu întreaga gamă de modele în centrul orașului Munchen.

Producătorul va pune la dispoziție mai multe exemplare Dacia Spring pentru a realiza naveta între zona expozițională și centrul orașului. Astfel, cel mai ieftin model electric de pe piața va putea fi testat, pe viu, de persoanele care vor fi prezente la eveniment.

Adaugă un comentariu