Pe toate drumurile din România: Dacia Spring a ajuns la 5.000 de exemplare

Un client din București a devenit posesorul celui de-al 5.000-lea vehicul Dacia Spring vândut pe piaţa din România. Autoturismul, de culoare gri (Lightning Silver), a fost achiziționat prin intermediul programului de reînnoire a parcului auto național, Rabla Plus.

Încă de la lansarea comercială pe piața din România, Dacia Spring s-a impus ca lider în segmentul vehiculelor electrice. Vânzările Daciei electrice au ajuns să reprezinte aproape un sfert din totalul segmentului pe piața locală. În acest moment, clienții au de așteptat între 3 și 6 luni pentru un exemplar.

Peste 85% din clienții modelului au comandat ambele sisteme de alimentare disponibile opțional: cablul de 10A şi sistemul de încărcare rapidă la bornă de curent continuu.

La nivel european, la sfârşitul lunii martie se aflau deja în circulație aproape 40.000 de vehicule Dacia Spring. Cele mai multe dintre acestea au fost înmatriculate în Franţa (peste 18.000 de unităţi), Italia (6.700 de unităţi) şi Germania (5.100 de unităţi).

Adaugă un comentariu