Dacia va lansa doua noi modele derivate din Logan

Vicepresedintele Dacia Constantin Stroe a declarat, la evenimentul de lansare a noii generatii Logan si Sandero in Romania, ca anul viitor vor aparea doua modele noi, un break si un pick-up, realizate pe baza modelului sedan.

Modelul Logan si Sandero nu vor fi singure, urmeaza inca trei modele. Va urma un break si o camioneta. La Mioveni, Dacia produce cinci modele, Logan, Sandero, Sandero Stepway, Duster si Renault Symbol’, a declarat Stroe, care se asteapta ca Duster sa fie cel mai vandut model. Tinta de productie pentru anul viitor este de peste 300.000 de masini.

Dacia a lansat aseara pe piata din Romania noile Logan, Sandero si Sandero Stepway. Cele trei modele vor fi prezente in showroomurile Dacia din intreaga tara incepand de maine, 15 noiembrie, constructorul de la Mioveni organizand o actiune de tip porti deschise, cu sesiuni de drive-teste, pana duminica, 18 noiembrie a.c.

Sandero 2 este mai ieftin decat generatia precedenta, in timp ce noul Logan va fi sensibil mai scump decat modelul actual, diferenta de pret dintre cele doua modele fiind de aproximativ 300 de euro. Logan 2 pleaca de la 6.690 de euro cu TVA, iar Sandero 2 de la 6.990 de euro.

 

Adaugă un comentariu