De-a lungul a 70 de ani și opt generații, Corvette și-a edificat un statut distinct între sportive. Așa ceva cere o ediție limitată!

Corvette Stingray și Corvette Z06 conforme specificațiilor pentru 2023 vor sărbători cele șapte decenii scurse de la lansarea primei generații de sportive americane printr-o ediție exclusivist personalizată, dotată cu un pachet de elemente relevante pe tema 70th Anniversary. Urmare: o notă respectabilă în plus la identitatea seriei Corvette.

„Pasiunea legată de seria Corvette este intensă în rândurile companiei și această aniversare capătă o importanță aparte datorită vânzărilor care au demarat în trombă pentru cea de-a opta generație a celei mai reprezentative mașini sport americane', a declarat Steve Majoros, vicepreședinte de marketing. „Chiar și după 70 de ani, Corvette încă ridică pulsul publicului și îi inspiră pe copiii să viseze la un drum propriu, liber.'

Exemplarele Corvette 70th Anniversary vor putea fi recunoscute după una dintre cele două culori exterioare dedicate: White Pearl Metallic Tri-coat și Carbon Flash Metallic. Dungile opționale sunt disponibile în culori complementare – Satin Gray (pentru versiunile White Pearl Metallic Tri-coat) și Satin Black (pentru versiunile Carbon Flash Metallic).

La roți se fac remarcate capacele inscripționate de pe miezul jantei. În timp ce Stingray și Z06 au fiecare propriul design de jante, toate roțile vor avea finisaj întunecat și o bandă Edge Red. În interior, rețin atenția scaunele de tip GT2 sau Competition Sport bicolore tapițate cu piele, cusăturile roșii, centurile de siguranță roșii și inserțiile din fibre de carbon pentru scaune și volan.

Pachetul 70th Anniversary Edition va fi disponibil pentru variantele coupe și convertible Corvette Stingray 3LT și Z06 3LZ 2023. Toate exemplarele Corvette 2023, inclusiv cele care nu sunt echipate cu pachetul 70th Anniversary, vor avea o placă interioară referitoare la cea de-a 70-a aniversare și un element grafic imprimat pe lunetă.

Seria Corvette oferă cumpărătorilor mai multe opțiuni în 2023 pentru ca fiecare vehicul să poată fi mai bine personalizat. Vor fi propuse 14 culori exterioare disponibile și 8 culori interioare, rezultând astfel combineții pentru cele mai exigente preferințe.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare