De necrezut! Ce atitudine are Mircea Badea când este oprit în trafic de polițiști: “Nici nu-i bag în seamă” | VIDEO

Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran din România. Nu o dată, prezentatorul Antena 3 a povestit că a fost oprit în trafic de polițiști. Acesta are însă o atitudine ostilă față de cei în uniformă cu care a recunoscut că nu vorbește decât ceea ce este necesar.

În urma episodului în care Cristian Boureanu a intrat în conflict cu un polițist, Mircea Badea a povestit cum procedează el când este oprit de către o patrulă. “Eu am propria mea procedură cu poliția. Felix Rache a fost martor când ne-a oprit poliția. Eu am aroganța de a recomanda procedura. Eu nu vorbesc cu polițistul niciodată. Niciodată! Nici nu mă uit la el”, a spus Badea la Antena 3.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Mașina de doar 2500 de euro CARE MERITĂ CUMPĂRATĂ!          

Acesta a continuat: “Eram într-o dimineață, trebuia să plecăm în Deltă într-un teambuilding. Era 3 dimineața. M-a oprit poliția să-mi pună fiola. Am deschis geamul, eu mă uitam în față cu mâinile pe volan, ca în America. I-am dat actele, dar nu m-am uitat la el. Apoi zice: ‘Aaa, domnul Badea! Ce faceți?’ Nu i-am răspuns. Când m-a întrebat dacă am băut, i-am zis că ‘Nu’”. Badea a mai spus: “Rache se uita la mine și zicea că-s nebun. Răspundea el pentru mine în dialogul cu polițistul.”

Prezentatorul a încheiat: “De ce nu vorbesc eu cu polițiștii? Să nu zică că i-am înjurat. E greșit să vorbești cu polițistul”

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

Vezi AICI IMAGINI!

    zap says:

    Badea procedează absolut corect, personal si eu fac la fel. Trăiesc in Romania, ca timp, cam la fel cat trăiesc in Franta, in peste 15 ani nu mi-au cerut actele decat o data, in fata casei cand am depășit ora de parcare la domiciliu, nota bene: am masina cu numere franțuzești ! In Romania nu exista an lăsat de bunul Dumnezeu sa nu ma oprească Miliția cu tot felul de motive idioate!

    Bunicul says:

    Badea.se stie,este doar un IDIOT..si atat.Da ,politia are dreptul sa te opreasca.si este perfect asa..Ca te cheama ZBadea sau Bou..reanu politistul are acest drept,de a te oprii,controla ,legitima si duce la sectie daca esti cretin..Cum majorityatea de la noi sunt cretini ..ce fain ar fi,daca politistii ar respecta legea si ar duce toti cretinii la sectie..in SUTURI..Da..legati cu lanturi de masina,si tarati pe strazi..ca exemple..Conduc de peste 45 de ani..si nu am avut necazuri cu politia.Da,am mai gresit si eu cate o data..am recunoscut si des am scapat si de amenda.Civilizati..fara scandal.Doar CRETINI,interlopii cacatii in general stiu de frica politiei,Oameni normali stiu de respect..Sa va fut

    Cineva says:

    Pareai un tip ok. Dar cu ultima propozitie ti-ai dat cu prostia peste nasul propriu. Du-te la setat mental, ai ceva totusi la mansarda…. greierii dispretului fata de semeni, nu prea ai loc intre cei ce nu gandesc ca dta. Rusinee! cum iti imaginezi ca esti perceput acum? Ca un gretos dement.

    mumu says:

    Scurt si cuprinzator : UN FRUSTRAT CARE URASTE LEGEA SI TOT CEEA CE REPREZINTA EA CAT SI PE CEI CARE O APLICA: POLITISTI, PROCURORI SI JUDECATORI!

    Sulau Ion says:

    Domnule Mircea Badea,te rog frumos sa-mi sugi pula!

    relu cladoveanu says:

    buna ziua.cu multi ani in urma,aceasta persoana se afla la volanul unei dacia 1300 pe Aleea Fintinilor,cam in acelasi loc,cu intentia de a parca.a pozitionat masina cu rotile din fata pe gazonul proaspat sadit,fara sa-i pese de acest lucru.militian fiind si” in exercitiul functiunii”,m-am simtit obligat sa intervin.aceeasi atitudine a avut-o si acum,ca si atunci.califiati-o voi cum vreti.recunosc,ca,m-am enervat si am reusit doar sa fiu mai transant,insa destul de politicos.a incuiat masina si a plecat.surpriza a fost la sosire ,cind masina lipsea.macaraua noastra si-a facut datoria punind lucrurile pe fagasul normal.

    Cristina says:

    Un frustrat care nu e în stare sa respecte nimic nici pe el insusi

    dan says:

    O sa-si găsească, el, ”nașul”, prezevenghiul ăsta, la un moment dat . Un ”gunoi” scrobit !

Adaugă un comentariu

Articole similare