Se poate mai mult de atât? Un român a dat înapoi 550.000 de kilometri la un Passat din 2011 din Germania

În toiul discuțiilor despre practicile prin care datul kilometrajului înapoi ar urma să fie pedepsit cu pușcăria conform unei inițiative legislative, la iveală iese un caz de-a dreptul șocant pentru un potențial cumpărător. Un bucureștean a dat înapoi “doar” 550.000 de kilometri la un Volkswagen Passat din Germania din 2011.

Cazul, făcut public pe blogul lui zoso.ro, arată un neamț care a scos la vânzare un Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BlueMotion din 2011 pentru suma de 7.900 de euro. Prețul mic al automobilului se explică prin faptul că germanul scrie pe mobile.de că mașina are la bord 613.774 de kilometri. Vezi AICI anunțul!

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Mașina de doar 2500 de euro CARE MERITĂ CUMPĂRATĂ!          

Ulterior, mașina a fost cel mai probabil achiziționată de un român din București. Românul vinde același Passat dar cu date un pic modificate: mașina este Euro 5, nu mai e din 2011, ci din 2012 și are 63.000 de km rulați, cu 550.000 de kilometri mai puțin. Prețul este de 14.999 de euro. E drept, negociabil! Vezi AICI anunțul!

În România se iau măsuri pentru a interzice serviciile oferite în prezent de unele service-uri – care, contra cost, pot „da înapoi kilometrajul mașinii’. Înşelăciunea săvârşită în legătură cu date sau caracteristici ale vehiculelor ar putea fi pedepsită cu închisoare de la 2 la 5 ani, potrivit unei iniţiative legislative depuse de un grup de parlamentari PNL.

Ce automobil conduce Petre Daea și ce nu-i lipsește niciodată din mașină

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

olx_passat

  David says:

  Aberati in cel mai mare stil, masinile aduse de acolo sunt mai bine intretinute decat orice masina din tara, plus ca sunt mai bine estimate la pret datorita diferentelor dintre cele doua sisteme de taxare din cele doua tari. Nu mai pacaliti oamenii ca sa isi ia toate rablele din tara. Invatati mai bine sa studiati bine o masina inainte sa o cumparati, valabil si in cazul celui de la care o cumparati, studiati persoana, nu mai fiti naivi ca dupa aia sa va PLANGETI, ca e foarte stramb acest comportament. Va multumesc.

  travis says:

  Cit de p.rost sa fii ?Kilometrajul se verifica la dealerul masinii,se citeste calc motorului,ala nu poate fi dat inapoi.
  Se verifica ultima inspectie,ce kilometraj a avut.Nu se ia masina fara caiet service,nu-l ai,la revedere.Afara ,o maisna merge cam 100k km/an.Orice tantala care crede ca o masina din 2011 are 67k km,isi merita soarta.
  Masina veche este veche!Dupa 150k km,motorul cu benzina incepe sa gifiie,iar dieselul dupa 200k.Uitati-va la ce fum scot rablele txistilor.Deci,asteptati-va la turbine busite,egruri,waste valveul de pe turbina,senzori fu.tuti,etc.Dar cocalarii mai cred mitul masinilor germane.Luati ba rable si cautati fraieri mai mari decit voi ca sa scapati de ele.Sau bagati bani in ele,nemtii sint tare prosti ca sa sscape,voi sinteti cei destepti ca le cumparati!

  Alfonso says:

  Daca esti prost macar tine o pt tine, daca masina din gama vag e trecuta de luna a6a atunci trece in anul următor producției.

Adaugă un comentariu

Articole similare