Debut comercial pentru Range Rover Evoque

Micul Lord, venit in Romania

Premium Auto, importatorul marcilor Land Rover si Jaguar, a comunicat preturile si dotarile pentru noul Range Rover Evoque. Vanzarile vor incepe din toamna acestui an pentru modelele cu tractiune integrala, de la pretul de 38.086 euro cu TVA pentru versiunea cu cinci usi si 39.184 euro pentru versiunea coupe.  Modelele cu tractiune fata vor fi oferite de la inceputul lui 2012.
Pentru variantele cu tractiune integrala sunt disponibile motorizarile diesel de 2,2 litri (TD4, cu 150 CP, respectiv SD4, cu 190 CP) combinate cu cutii manuale sau automate cu 6 trepte si turbo pe benzina de 2 litri (Si4, 240 CP) combinata cu cutie automata cu 6 trepte.
Vor fi oferite trei nivele de echipare Pure, Prestige si Dynamic, iar nivelul de dotari standard va fi impresionant. Clima automata, sase airbaguri, sistem de control al stabilitatii cu senzor de prevenire a rasturnarii, creierul electronic Terrain Response, bancheta fractionabila (2 locuri individulale spate la coupe), un sistem audio Meridian cu display de 5 inci, 8 difuzoare, MP3 si volanul in piele Windsor vor face parte din dotarea standard. Optional vor fi disponibile printre altele jante de aliaj de pana la 20 inci, un sistem audio Meridian de top si display splitview.

Adaugă un comentariu

Articole similare