Depășire dementă pe drumul de la Suceava spre Rădăuţi! Acest șofer merită să rămână fără permis (Video)

Unii șoferi de tir conduc prin România fără să le pese în vreun fel de legislația rutieră. O filmare realizată cu o cameră de bord ne arată cât de ușor poate să fie provocată o tragedie.

Citește și:

Dacia Duster Army – toate informațiile despre această versiune militară

O serie de incidente surprinse de o cameră de bord pe drumul de la Suceava spre Rădăuţi ne demonstrează cum foarte mulți șoferi ignoră cu bună știință regulile de circulație.

În această filmare vedem cum șoferul unui tir depășește pe linia continuă autoturismul prevăzut cu camera de bord și un alt camion. La doar o secundă în cadru apare un autoturism care se deplasa regulamentar. Constatăm astfel că a lipsit foarte puțin ca să asistăm la o nouă tragedie rutieră.

În alte state din UE pentru acest mod de condus șoferii au rămas fără permis și în unele cazuri au ajuns și la închisoare. Spre exemplu pe 22 ianuarie anul trecut un șofer a ignorat marcajele rutiere şi a făcut o depășire interzisă pe un drum național. Momentul a fost filmat de un alt participant la trafic şi pe baza acestei probe instanţa a hotărât să-l condamne la doi ani și trei luni de închisoare cu executare, fără posibilitatea eliberării condiționate și patru ani permisul suspendat.

Iată momentul acestei depășiri inconștiente:

Adaugă un comentariu