Detaliul de care Porsche ține cont la toate modelele sale, fără excepție

Pe lângă siglă, mai există și alte detalii specifice pe care toate modelele Porsche le poartă. Un memento că brandul este cât se poate de… nemțesc.

Citește și:

Cum arată un Bugatti Chiron transformat în… dubă? Dar un Porsche făcut VAN?

Top 5 – modele Porsche cu cea mai rapidă acceleraţie

În timpul unui test drive de presă cu Taycan, un jurnalist american a aflat că poziționarea siglei Porsche de pe jantă nu este deloc întâmplătoare. De dragul unei poze, acesta a rotit căpăcelul de pe jantă în așa fel încât sigla Porsche să fie poziționată vertical, moment în care a fost abordat de către un reprezentant al brandului.

Acesta i-a explicat că Porsche ține cont până și de modul în care este poziționată sigla de pe jantă. Astfel, scutul care reprezintă emblema trebuie să aibă vârful orientat către ventil. Nu există o explicație pentru această decizie, întrucât poziționarea siglei nu influențează în niciun fel bunul mers al mașinii.

Sigur, nu există o garanție că toate mașinile Porsche pe care le veți întâlni vor avea sigla poziționată în acest fel: avem convingerea că oamenii din service-uri sau de la vulcanizări nu au primit un memento pe această temă. Însă asta nu face diminuează fascinația noastră privind atenția la detalii de care dă dovadă Porsche.

taguri
Adaugă un comentariu