DiCaprio, imaginea mașinilor electrice, Messi, cea a automobilului indian Tata Kite

Leonardo DiCaprio va promova imaginea mașinilor electrice, iar pentru a fi convingător, actorul va merge doar cu o Toyota Prius şi o Tesla Roadster. Messi va fi imaginea hatchback-ului indian Tata Kite, aşteptat pe piaţă în următoarele luni.

Un susținător al mișcări eco, Leonardo DiCaprio a fost anunțat ca fiind producătorul unui film despre scandalul Volkswagen. Iar pentru ca tacâmul să fie complet, actorul va promova activ utilizarea maşinilor electrice în marile oraşe ale lumii.

“Oraşele viitorului trebuie să fie inteligente. Tehnologia va fi cheia pentru asta. Una dintre cele mai importante metode pentru reducerea poluării în oraşe este reprezentată de investiţiile în soluţii inteligente de transport. Aici intervin maşinile electrice. Cu cât sunt mai multe maşini electrice pe drumuri, cu atât calitatea aerului este mai bună”, a declarat actorul care va putea fi văzut la volanul unei Toyota Prius sau a unei Tesla Roadster.

De cealaltă parte, Messi pune banii pe primul loc. Liderul Barcelonei va promova Tata Kite, o mașină indiană ce va ieși pe piață în câteva luni. Asocierea lui Messi cu Tata este cu atât mai ciudată, cu cât mașina nu va depăși prețul de 6.000 de dolari.

Conform unor surse neoficiale, Messi a filmat în Spania spoturile pentru noul automobil. Un lucru e clar, fotbalistul nu va renunța la mașinile de sute de mii de euro din garajul său pentru a merge cu un Tata Kite.

Adaugă un comentariu

Articole similare