Divizia de performanță Hyundai N își face ucenicia la Frankfurt

Hyundai N este noua divizie de performanță a producătorului sud-coreean, iar primele produse ale acesteia vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Începem cu prezentarea lui N 2025 Vision Gran Turismo Concept, un prototip destinat posesorilor de Play Station.

Conceptul va fi disponibil în jocul video Gran Turismo 6 și, totodată, prefigurează o direcție de design a brand-ului de performanță. Cea de-a doua premieră pregătită de asiatici constă în prezentarea lui RM15 Concept.

hyundai n 2025 vision gran turismo (3)

Cu acest prototip ne-am mai întâlnit în cadrul Salonului Auto de la Seul. Vorbim despre un vehicul cu un motor de 2,0 litri, montat central capabil să ofere 300 CP. Ca și în cazul lui N 2025 Vision Gran Turismo, RM15 devine promotor în ceea ce privește viitoarele modele.

Ultima, dar nu cea din urmă premieră pregătită de Hyundai este reprezentată de i20 WRC. Modelul destinat Campionatului Mondial de Raliuri va putea fi admirat de publicul larg, iar începând cu sezonul viitor, acesta va putea fi aplaudat și pe speciale.

Adaugă un comentariu