Două accidente într-un minut: de asta a fost ferit un șofer inconștient (VIDEO)

Un șofer din Prahova a trecut de două ori pe lângă un impact frontal, mulțumită doar reacției celorlalți participanți la trafic.

Citește și:

Este un miracol că această depășire nu s-a transformat într-un carnagiu (VIDEO)

Reacția unui șofer după o depășire sinucigașă: „Da, îl omoram pe ăla, care-i problema?’ (VIDEO)

Există șoferi a căror nepăsare privind siguranța lor și a celor din jurul lor este uimitoare. Cel mai recent exemplu vine din județul Prahova, unde un șofer inconștient a trecut, în decurs de nici jumătate de minut, pe lângă două accidente probabil fatale.

Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de 21 Decembrie, în zona localității Plopeni Sat, din comuna Dumbrăbești, județ Prahova. Acesta a fost înregistrat de o cameră de bord a unui participant la trafic, depășit de un Hyundai Accent al cărui șofer se afla, pesemne, în foarte mare grabă. Asta deducem din manevra sa forțată – și periculoasă – de a iniția o depășire, într-o curbă de stânga. Acesta a țâșnit, practic, în fața unui Opel Zafira care circula regulamentar și care a evitat un impact prin a se trage cât mai spre dreapta benzii sale.

Câteva secunde mai târziu, vedem Hyundai-ul Accent din nou pe contrasens, angajându-se în depășirea unei coloane de mașini și încăpățânându-se să stea cât mai mult pe contrasens, în ciuda faptului că avea mașini din contrasens. Depășirea a fost atât de forțată încât Opelul Astra care circula din sens opus a trebuit să iasă cu două roți de pe carosabil și să frâneze până la oprire pentru a evita o coliziune frontală.

Nu este prima dată – și probabil nici ultima – când vedem astfel de exemple de comportament în trafic. Cu o atât de mare nepăsare pentru siguranță, probabil că acești șoferi nu vor asculta niciodată sfaturile nimănui despre cum se conduce pe drumurile publice. Sfatul nostru pentru voi, cei care circulați regulamentar, este: fiți cu ochii patru, în special în perioada Sărbătorilor. Statistic vorbind, este perioada în care se produc cele mai multe accidente rutiere.

    Ionuț says:

    Abia mă aptin să nu înjur poliția română pentru că nu admite ca probă camerele de bord erau foarte bune eficiente .

Adaugă un comentariu