Cum arată drumul expres promis de Liviu Dragnea în mai. Poze făcute de directorul Ford România

Lucrările la drumul expres Craiova-Piteşti au fost inaugurate în luna mai, de către Liviu Dragnea, înaintea alegerilor europarlamentare. Deși centura de ocolire a oraşului Balş, inclusă în acest traseu, ar trebui finalizată până la sfârșitul anului, directorul Ford România a vizitat șantierul și a descoperit că progresul este insesizabil.

Ian Pearson, directorul Ford România, s-a deplasat pe șantierul șoselei de centură Balș pentru a inspecta stadiul lucrărilor. Viitorul drum expres are o importanță deosebită pentru constructorul auto american, care deține o fabrică în Craiova.

Pearson a descoperit că drumul se prezintă aproape în același stadiu ca în luna mai, astfel că finalizarea lui până în 2020 este o țintă improbabilă. Acesta a realizat mai multe fotografii la fața locului și a publicat pe Facebook următorul mesaj:

 

Citește și:

Cum a vrut şoferiţă din Prahova să-i fraierească pe polițiștii care o amendau!

Fă ASTA să-ți răcești rapid mașina încinsă de soare! Durează 2 minute

 

După ce am petrecut aproape o oră încercând să trec prin Balș săptămâna trecută, am hotărât să verific progresul la noul drum expres Craiova-Pitești, mai ales progresul la șoseaua de centură Balș. Lucrările au început pe 22, cu promisiunea că șoseaua de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate vedea în fotografiile pe care le-am realizat ieri, nu prea s-a avansat de la începerea lucrărilor până în prezent.

Finalizarea la timp a drumului este vitală nu doar pentru locuitorii și afaceriștii din Craiova, ci pentru toți românii nevoiți să circule pe această șosea sudică importantă!

Voi continua să monitorizez progresul și să sper că promisiunile făcute vor fi îndeplinite‘.

Uzina Ford din Craiova produce modelele EcoSport și Puma, componentele fiind transportate de la furnizori în camioane. Situația dezamăgitoare a infrastructurii din România înseamnă întârzieri în livrarea pieselor auto și, implicit, costuri mai mari pentru constructori.

Having spent almost an hour trying to get through Bals last week I decided to check out the progress on the new Craiova…

Publicată de Ian Pearson pe Sâmbătă, 29 iunie 2019

 

Sursa foto: facebook.com/ian.pearson.77312

Adaugă un comentariu