Dubă sau supercar? În viitor vor utiliza aceeași platformă

Mobilitatea electrică primește un plus de tehnologie din partea companiei americane Karma Automotive. Aceștia au pus bazele unei noi platforma tehnice, care ar trebui să poate fi folosită la toate tipurile de vehicule, de la cele utilitare la cele sportive.

Platforma dezvoltată de Karma poartă denumirea de E-Flex și va putea fi integrată cu ușurință în procesul de producție. Producătorul american susține că noua tehnologie va demonsta noile capabilități tehnice ale brandului, printre care poate fi enumerate: autonomia crescută, avansul software și hardware, dar și inteligența artificială.

Kevin Pavlov, COO Karma Automotive a declarant că am creat un produs fizic ce poate fi formatat în cinci produse fizice diferite. Există până la 22 de configurații posibile, cu diferite soluții pentru fiecare client în parte’.

Din păcate, producătorul american nu a furnizat alte detalii în ceea ce privește capacitatea acumulatorilor sau a motoarelor, dar ne putem aștepta la cifre impresionante, mai ales dacă luăm în considerare spusele directorului general al companiei, Dr. Lance Zhou, care a declarat următoarele: toate aceste lucruri, luate împreună, cum ar fi avansul tehnologic, tehnica fabricației, designul și alte servicii nu fac decât să cimenteze poziția noastră pe piață. Așteptăm cu nerăbdare să vă aratăm mai multe detalii legate de noua platforma E-Flex în lunile ce urmează’.

Adaugă un comentariu