Duster ar putea primi cutia EDC pe versiunea 4×2 diesel – Update foto spion

Update: Colegii de la IndianAutosBlog au primit din partea unui cititor, o serie de imagini cu viitorul Duster facelift pregătit de Renault pentru piața din India. Modelul surprins de fotograful amator este camuflat, însă pot fi observate modificări în zona stopurilor. 

De asemenea, zvonurile vorbesc despre un spoiler frontal revizuit, un set de blocuri optice modificate și o grilă îmbunătățită. Cu detalii oficiale vom reveni după debutul programat pentru finele acestei luni.

renault duster facelift

————

27.07.2015

Renault pregătește lansarea lui Duster facelift pe piața din India, iar conform unui raport publicat de Motoring World și preluat de IndianAutosBlog, există șanse mari ca SUV-ul să primească transmisia cu dublu ambreiaj EDC pe versiunea 2WD echipată cu motorul diesel.

Schimbările exterioare pe care presa din India le speculează constau în apariția unor protecții suplimentare, blocuri optice revizuite, jante noi și bosaje revizuite. Toate aceste modificări, ar urma să-i ofere lui Duster un look foarte apropiat de versiunea Adventure.

Cât despre gama de motorizări, indienii spun că nu vor exista modificări, Renault Duster urmând să fie disponibil alături de “benzinarul” de 1,6 litri sau împreună cu dieselul de 1,5 litri.

Adaugă un comentariu