Contact: Mercedes E 63 AMG (video)

Noul E 63 AMG aduce ca notati un motor V8 mai puternic, dinamica imbunatatita si numeroase sisteme de asistenta. In mod remarcabil, varful de gama al Clasei E se dovedeste extrem de practic in utilizarea cotidiana, confortabil si plin de maniere. Iar pentru taticii care cocheteaza cu ideea sportului automobilistic, break-ul E 63 AMG T-Modell ofera cele mai bune calitati, atat pentru circuit cat si pentru concediile cu familia.

E 63 AMG este disponibil acum cu tractiune spate sau cu tractiunea integrala 4Matic. Motorul de 557 CP ii asigura un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h in numai 3,7 secunde (4,2 secunde pentru modelul cu tractiune spate, 3,8 secunde pentru break-ul T-Modell). Pentru cei care au asteptari mai mari, Mercedes ofera pentru prima oara un model S, care dispune standard de tractiune integrala. Puterea creste in acest caz la 585 CP, valoarea acceleratiei reducandu-se la 3,6 secunde.

Impresii complete depre noua Clasa E de la Mercedes puteti citi in numarul 4 al Auto Bild, care apare pe piata pe 7 martie. Pana atunci, va invitam sa va delectati urechile cu minunatul sunet al motorului V8 bi-turbo, care nu e cu nimic mai prejos decat comportamentul rutier al celui mai puternic model de Clasa E produs vreodata.

Adaugă un comentariu