De Paște, Jeep își face de cap: mai multe concepte își vor face drum către Moab, Utah în cadrul expediției anuale Easter Jeep Safari

O nouă gamă de concepte atrăgătoare, eficiente și pregătite pentru orice provocare vor fi dezvăluite și conduse pe traseele celei de-a 57-a ediții anuale Easter Jeep Safari în Moab, Utah, casa departe de casă a mărcii Jeep.

Motorizările electrificate și performanțele impunătoare vor fi în prim plan în cadrul ediției de safari de anul acesta. Echipele de design ale mărcilor Jeep și Jeep Performance Parts (JPP) by Mopar au creat multiple vehicule unice, pregătite pentru urcarea pe roci și terenuri accidentate, care vor demonstra capabilitățile off-road consacrate ale mărcii Jeep.

În fiecare an, peste 20.000 de fani Jeep se îndreaptă către Moab, Utah, pentru Easter Jeep Safari, unde conduc pe cele mai extreme trasee off-road, iar inginerii noștri continuă să împingă limitele vehiculelor noastre Jeep către noi niveluri. Este locul perfect pentru a prezenta cele șapte concepte noi Jeep, pentru că feedback-ul fanilor este esențial pentru a împinge limitele și mai mult și a decide direcția de viitor a mărcii' declară Jim Morrison, Senior Vice President și Head of Jeep Brand North America.

 

Anul acesta, cele șapte noi concepte Jeep și JPP vin echipate cu o gamă de motorizări avansate. Jeep Wrangler Magneto se întoarce la cererea fanilor, fiind primul concept complet electric de la Jeep. A treia generație a puternicului și capabilului concept SUV Jeep Wrangler, Magneto 3.0, cât și trei alte concepte Jeep 4xe, subliniază angajamentul mărcii Jeep față de promisiunea Zero Emission Freedom'. Fiecare concept prezintă cele mai noi componente prototip sau de producție de la JPP by Mopar, dezvoltate pentru a amplifica capabilitatea legendară Jeep 4×4.

Excursia noastră anuală în Moab ne permite să prezentăm cea mai nouă selecție de componente unice Jeep Performance Parts from Mopar, testate riguros. Spre deosebire de oricare alte variante de pe piața aftermarket, gama noastră de componente și accesorii testate de către producător sunt concepute pentru a face față celor mai dificile trasee din lume.' declară Mark Bosanac, North America Senior Vice President, Mopar Service, Parts and Customer Care.

 

Easter Jeep Safari, organizat de clubul Red Rock 4-Wheelers din Moab, constă în călătorii pe traseu, majoritatea de o zi, cu plecare din Moab, Utah, pe parcursul celor nouă zile ale evenimentului. Jeep Safari a fost inițiat în 1967 de Camera de Comerț din Moab ca o plimbare de o zi pe traseu. De-a lungul anilor, pe măsură ce numărul de participanți a crescut, Safari s-a extins până când a ajuns în cele din urmă la actualul eveniment de nouă zile. “Big Saturday” rămâne punctul culminant al evenimentului, în sâmbăta din weekendul de Paște.

Adaugă un comentariu