Eldrive România și Unirea Shopping Center susțin amplu și concret mobilitatea electrică în centrul Bucureștiului.

Eldrive România și Unirea Shopping Center încurajează și facilitează practic mobilitatea electrică în centrul Capitalei prin instalarea a 16 stații cu puteri de până la 150 kW pentru încărcarea mașinilor electrice. În acest nou hub dedicat electromobilității pot fi alimentate simultan 24 de automobile.

Pentru Unirea Shopping Center, găzduirea unui număr considerabil de stații de încărcare a automobilelor electrice în parcarea proprie reprezintă un pas important în creșterea diversității serviciilor oferite clienților.

„Ne propunem să menținem magazinul nostru în pas cu timpurile, iar acum a venit momentul să asigurăm și încărcare pentru mașini electrice, alături de partenerii noștri de la Eldrive România. Mai mult, pentru ca toți vizitatorii Unirea Shopping Center să aibă cea mai plăcută experiență la cumpărături în perioada sărbatorilor, vom oferi parcare gratuită în primele două ore, până la 31 Decembrie 2023', a declarat Mihai Corlea, Director de Leasing în cadrul Unirea Shopping Center.

„Eldrive România se concentrează tot mai mult pe hub-uri de încărcare pentru mașini electrice. Asta ne-am propus pentru 2023 și asta facem. În parteneriat cu Unirea Shopping Center, am pus în funcțiune 16 stații, care pot alimenta simultan 24 de automobile', a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager Eldrive în România.

Unirea Shopping Center reprezintă un reper important în peisajul comercial românesc și bucureștean. Încă din anii 90, Unirea Shopping Center din Piața Unirii nr. 1, București, s-a reinventat constant. Centrul comercial are o parcare cu 1000 de locuri chiar în inima orașului – argument notabil în favoarea atractivității sale publice.

Adaugă un comentariu

Articole similare