Elon Musk ar putea câștiga un bonus de 55 de miliarde de dolari de la Tesla

Antreprenorul Elon Musk ar putea câștiga un bonus uriaș de 55 de miliarde de dolari de la producătorul de mașini electrice Tesla.

A plătit 15.000 EURO pentru o maşină. Ce a pățit 6 luni mai târziu

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Bonusul este legat de performanțele financiare și operaționale ale Tesla. Mai exact, cu cât aceasta produce mai multe mașini și are profituri cât mai mari, cu atât mai mare și bonusul lui Musk.

Astfel, dacă Tesla va ajunge la o capitalizare bursieră de 650 de miliarde de dolari, atunci Elon Musk ar putea câștiga 70 de miliarde de dolari. Bonusul de 55,8 miliarde de dolari este însă plafonat în acte.

Masina ta se încălzește greu? Uite un pont ca să nu mai tremuri 20 de minute în automobil!

Cum să-ți dezaburești rapid și ușor geamurile!

Pe lângă acesta, pachetul de 20% din acțiunile deținute de către Elon Musk la Tesla ar valora alte 130 de miliarde de dolari la o capitalizare bursieră de 650 de miliarde pentru constructorul auto. Astfel, Musk l-ar depăși pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon, pentru a ajunge cel mai bogat om din istorie.

Deocamdată Tesla nu şi-a respectat ţinta de producţie pentru noul său Model 3, şi nu o dată, ci pentru a doua oară, spre dezamăgirea miilor de clienţi care sunt deja pe listele de aşteptare.

Adaugă un comentariu