Un nou eşec pentru Tesla

Tesla nu şi-a respectat ţinta de producţie pentru noul său Model 3, şi nu o dată, ci pentru a doua oară, spre dezamăgirea miilor de clienţi care sunt deja pe listele de aşteptare.

Producătorul de vehicule electrice condus de Elon Musk a anunţat, la începutul anului, că a livrat doar 1550 de vehicule în ultimele trei luni ale anului trecut, adică doar jumătate din ce promisese iniţial.

Este un nou eşesc, după ce în perioada iulie-septembrie au fost livrate doar 222 de unităţi Model 3, deşi Elon Musk se lăuda că va încheia al treilea trimestru cu 1500 de astfel de maşini noi pe şosele. Compania intenţionează acum să îşi atingă obiectivul de 5.000 de modele 3S pe săptămână, până la sfârșitul lunii iunie. Dar chiar şi aşa, asta înseamnă o întârziere de 3 luni, din cauză că Tesla nu a reuşit să se ţină de aceeaşi promisiunea pe care o făcuse pentru sfârşitul anului trecut.

Sursa: digi24.ro

Versiunea de bază Tesla Model 3 vine cu un acumulator care oferă o autonomie de până la 320 de kilometri. În această versiune, Model 3 are nevoie de 5.6 secunde pentru a ajunge la 100 km/h și poate atinge o viteză maximă de 208 km/h.

Tesla Model 3 este oferită şi cu o baterie mai generoasă care poate oferi o autonomie de până la 500 de kilometri. Această versiune ajunge la 100 km/h în 5.1 secunde și reuşeşte o viteză maximă de 224 km/h.

taguri
Adaugă un comentariu