Faceți cunoștință cu Emily, fiica lui Jeremy Clarkson

V-ați întrebat vreodată dacă așchia sare departe de trunchi? Dacă este să ne luăm după fiica lui Jeremy Clarkson, răspunsul este că nu.

DriveTribe, comunitatea online fondată de foștii prezentatori Top Gear, a organizat un interviu cu fiica unuia dintre cei mai cunoscuți jurnaliști auto.

Emily Clarkson are 25 de ani și își petrece timpul pe social media, asemenea multor tineri din ziua de azi, scriind articole și postând cât mai mult pe Instagram. Chiar dacă interviul a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni, Emily a spus că deocamdată stă acasă și încearcă să nu-și omoare’ familia în timpul izolării.

Ea ne mai transmite că nu exită o zi tipică în cadrul familiei Clarkson și că viața ei a fost întotdeauna influențată de mașini. Dat fiind faptul că în copilărie tatăl său conducea o sumedenie de autoturisme, ea a învățat rapid să recunoască orice vehicul de pe strată.

Fiica fostului prezentator Top Gear ne-a dezvăluit că prima sa mașină a fost un Ford Fiesta. Dacă vă întrebați ce mașină conduce acum, veți afla că deține tot un Ford Fiesta, dar este versiunea sportivă ST.

Cea mai puternică mașină pe care a condus-o a fost un Maserati, dar a recunoscut că experiența nu a fost îmbucurătoare, deoarece s-a petrecut în Franța, unde se afla pe partea greșită a mașinii și pe partea greșită a drumului’.

Interesant este că fiica lui Clarkson prefer transmisiile manuale și că între Aston Martin și Ferrari ar alege Aston Martin. Din păcate, nu a comentat la alegerea dintre Richard Hammond și James May, în stilul specific al lui Jeremy.

Adaugă un comentariu