Emisiunea Top Gear angajează co-prezentatori

Chris Evans, noul star al emisiunii Top Gear, a anunțat că BBC2 caută co-prezentatori care să îl ajute în realizarea show-ului de televiziune. Ideea de la care producătorii și Evans au plecat a fost simplă: atât Richard Hammond, cât și James May au ajuns în emisiune tot prin intermediul unor audiții.

Iar același lucru pune la cale acum noua echipă. Conform declarațiilor făcute de Chris Evans oricine se poate înscrie.

“Vom realiza audiții. Nu doar pentru oameni faimoși, ex-vedete sau vedete în devenire, ci pentru oricine. Bărbați, femei, tineri, bătrâni, nu contează. Singurul lucru care contează este apetitul pentru mașini, dar și cultura auto”, a declarat Evans.

Aspiranții trebuie să înregistreze un clip de maxim 30 de secunde, iar mai apoi să îl trimită producătorilor emisiunii. Evans le-a sugerat celor interesanți să fie ei înșiși în fața camerei, fără giumbușlucuri.

“Poți fi mecanic, poți fi pilot amator, poți fi un pompier care de cinci ani își construiește propriul Land Rover în garaj, dar trebuie să ai cunoștințe despre mașini”, a completat Evans.

Cei care vor trece de această probă, vor fi chemați în platoul Top Gear pentru o audiție live în fața lui Evans și a producătorilor emisiunii.

Sursa | Top Gear | Foto

Adaugă un comentariu