Scump cât patru Loganuri: espressor inspirat de motoare ale unor modele celebre

Calitatea cafelei depinde și de cât de bună e mașinăria la care o faci. Însă aici nu este vorba doar de o cafea bună, ci și de ceva aparte…

Citește și:

Declarația pe proprie răspundere în stare de alertă a fost modificată! Unde o găsim și cum o completăm

Cei de la Super Veloce — un producător sud-african de aparate de cafea — și-au prezentat recent ultimul produs, numit RS Black Edition. Acesta, la fel ca celelalte espressoare de cafea create de ei, este inspirat de universul auto. Și, din nou, la fel ca celelalte produse ale lor, nu este ieftin.

RS Black Edition, spre exemplu, plătește tribut lui Porsche 911 993, ultima generație de 911 răcit cu aer. Aparatul cântărește 21,5 kilograme și are 380 mm lungime, 420 mm lățime și 340 mm înălțime. Iar materialele folosite sunt și ele de prim rang: oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu, titaniu și fibră de carbon. Prețul? 10.200 de euro, fără taxe.

Există și oferte o ofertă mai accesibilă, la 9.400 €. Practic este un espressor care elogiază tot boxerul de șase cilindri de la Porsche, dar nu folosește aceleași materiale ca RS Black Edition.

Însă în portofoliul Super Veloce există și produse mai scumpe, cu prețuri care variază de la 11.000 € la… cât ești tu dispus să plătești. Colecția Aurum 18CT de espressoare de la Super Veloce amintește de V12-urile mașinilor de Grand Prix ale anilor ’90, care în cazul acesta sunt îmbrăcate în… aur. Prețul pentru unul dintre cele 10 aparate din colecția Titanium ajunge la 44.490 € (fără TVA).

Iar pentru cei care vor ceva cu adevărat deosebit, colecția Royale le satisface pofta de opulență cu un espressor V12 ornat nu doar cu metale scumpe, ci și cu pietre prețioase. În cazul Royale, prețul nu este exprimat. Probabil pentru că acesta ar fi stabilit abia după ce proprietarul a hotărât câte pietre prețioase dorește să îngrămădească pe un espressor de cafea.

Adaugă un comentariu