Euro 2016 – 3 români de la Euro care nu au putut “dribla” patrula de poliție

Euro 2016 România va juca în meciul de deschidere al Campionatului European din Franța. Buni la fotbal, “tricolorii” s-au calificat la turneul final de pe locul al 2-lea dintr-o grupă accesibilă. Câțiva dintre fotbaliști au avut însă ceva probleme de-a lungul timpului cu oamenii legii. La fel și șeful lor.

Chipciu și Bacchus

În 2009 pe când evolua la FC Brașov, Alex Chipciu s-a urcat la volanul mașinii sale după ce a consumat băuturi alcoolice.  Oprit de un echipaj de Poliţie, Chipciu a fost testat, oamenii legii întocmindu-i dosar penal (concentraţia de alcool descoperită a fost peste limita admisă, 0,80 g/l.). Acesta a fost pedepsit la un an de închisoare cu suspendare.

Torje și viteza

În 2008, mijlocaşul echipei Dinamo Gabriel Torje a fost amendat pentru depășirea limitei de viteză în localitate. Acesta a fost surprins de radarul Poliţiei Rutiere circulând cu 71 de kilometri pe oră pe o stradă din Bucureşti. La vremea respectivă, fotbalistul a fost amendat cu 54 de lei şi a primit două puncte penalizare.

Euro 2016 – Ce mașini conduc fotbaliștii echipei naționale. Cine e cel mai tare din parcare?

Burleanu și permisul

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a rămas în decembrie 2015 fără permis de conducere pentru trei luni, după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri pe oră, în localitatea Mihăileşti, din judeţul Buzău, unde limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră. Preşedintele FRF a primit şi o amendă de 945 de lei, respectiv nouă puncte de penalizare.

Razvan Burleanu

Adaugă un comentariu