Euro 2016 – 3 români de la Euro care nu au putut “dribla” patrula de poliție

vezi galeria foto

Euro 2016 România va juca în meciul de deschidere al Campionatului European din Franța. Buni la fotbal, tricolorii' s-au calificat la turneul final de pe locul al 2-lea dintr-o grupă accesibilă. Câțiva dintre fotbaliști au avut însă ceva probleme de-a lungul timpului cu oamenii legii. La fel și șeful lor.


Chipciu și Bacchus

În 2009 pe când evolua la FC Brașov, Alex Chipciu s-a urcat la volanul mașinii sale după ce a consumat băuturi alcoolice.  Oprit de un echipaj de Poliţie, Chipciu a fost testat, oamenii legii întocmindu-i dosar penal (concentraţia de alcool descoperită a fost peste limita admisă, 0,80 g/l.). Acesta a fost pedepsit la un an de închisoare cu suspendare.

Torje și viteza

În 2008, mijlocaşul echipei Dinamo Gabriel Torje a fost amendat pentru depășirea limitei de viteză în localitate. Acesta a fost surprins de radarul Poliţiei Rutiere circulând cu 71 de kilometri pe oră pe o stradă din Bucureşti. La vremea respectivă, fotbalistul a fost amendat cu 54 de lei şi a primit două puncte penalizare.


Euro 2016 – Ce mașini conduc fotbaliștii echipei naționale. Cine e cel mai tare din parcare?

Burleanu și permisul

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a rămas în decembrie 2015 fără permis de conducere pentru trei luni, după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri pe oră, în localitatea Mihăileşti, din judeţul Buzău, unde limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră. Preşedintele FRF a primit şi o amendă de 945 de lei, respectiv nouă puncte de penalizare.


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE