Auto Bild Best Driver si-a desemnat castigatorii (VIDEO)

Prima editie a competitiei Best Driver organizata de Auto Bild s-a incheiat. 21 de cititori s-au intrecut in finala de pe circuitul AMC Kart cu masini Hyundai Elantra.

 

Auto Bild a organizat prima editie a competitiei Best Driver care are ca scop promovarea conducerii preventive si o mai mare interactiune cu cititorii.

Desi la prima editie, competitia s-a bucurat de un mare interes, avand 5000 de accesari online si 400 cititori inscrisi.

Dintre acestia, au fost selectati prin tragere la sorti 21, care s-au intrecut in finala de pe circuitul AMC Kart cu masini Hyundai Elantra.

Fiecare cititor a avut de parcurs un tur cronometrat de circuit pe care s-au amplasat cateva sicane pentru a testa indemanarea participantilor. Inainte de cursa, cititorii au beneficiat de sfaturile multiplului campion de viteza in coasta Horatiu Ionescu Cristea, care le-a prezentat circuitul si le-a oferit cateva sfaturi.

Asa cum se intampla uneori si la curse, primii competitori s-au confruntat cu un carosabil udat de ploaie. Apoi, pista s-a uscat si s-au obtinut timpi din ce in ce mai buni. Competitia fost foarte disputata, mai mult de jumatate dintre concurenti fiind despartiti de doar cateva secunde.

La final, Horatiu Ionescu Cristea a facut o demonstratie pe circuit reusind cel mai rapid tur cu 1:32:66.

 

Iata si clasamentul primilor trei concurenti si premiile obtinute:

Locul 1 – Nicolae Petre (timp înregistrat – 1:34:25)

Premiu: un weekend cu Hyundai Elantra, la munte pentru 2 persoane, oferit de Hotel Ramada Braşov.

 

Locul 2 – Tunaru Alexandru (timp înregistrat – 1:35:40)

Premiu: o tableta Evolio Evotab HD, oferită de Televoice Grup, şi o cină romantică la Restaurant 1880, din incinta Capital Plaza Bucureşti.
Locul 3 – Şerbănoiu Ioan Alexandru (timp înregistrat – 1:35:42)

Premiu: un sistem GPS Evolio Preciso HD, cu harta României, oferit de Televoice Grup .

 

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit:

– sponsorul evenimentului: Hyundai Auto România.

– partenerii evenimentului: echipa de la AMC Kart, echipa Mexxmotors a lui Willi Nicolae, BGS, Snack Attack, Coca Cola România, Hotel Ramada Brasov, Restaurantul 1880 din incinta Capital Plaza Bucureşti, Televoice Grup.

– multumiri speciale multiplului campion de viteza in coasta Horatiu Ionescu Cristea.

 

http://youtu.be/0CkK_KKxvfg

 

Adaugă un comentariu