Exponente ale statutului de stil excepțional, limuzinele DS 7 și DS 9 preiau rolul de mașini oifciale pentru Paris Fashion Week.

Înaltele exigențe estetice presupuse de remarcabilul eveniment Paris Fashion Week sunt susținute încă din 2019 de participarea mărcii franceze de lux DS, în calitate de furnizor de automobile oficiale dedicate invitaților, jurnaliștilor, influencerilor și tuturor celor care, conform programului stabilit de Fédération de la Haute Couture et de la Mode, vin să ia parte la prezentările de modă organizate cu prilejul Paris Fashion Week.

Programul Paris Fashion Week a început Marți, 16 Ianuarie, și prima sa fază se desfășoară de-a lungul a șase zile dedicate prezentării de modă masculină prêt-à-porter Toamnă/Iarnă 2024-2025. Vor urma prezentările Haute Couture Primăvară/Vară, de Luni 22 până Joi 25 Ianuarie. Moda feminină Toamnă/Iarnă 2024-2025 urmează de Luni, 26 Februarie, până Marți, 5 Martie.

Electrificarea rămâne în centrul strategiei DS Automobiles, cu o gamă 100% electrificată vândută din 2019. De la noul DS 3 E-TENSE 100% electric la DS 9 E-TENSE plug-in hybrid de 360 CP, fiecare model demonstrează angajamentul mărcii față de mobilitatea durabilă. Din 2024, toate modelele noi DS Automobiles vor fi 100% electrice, subliniind angajamentul Mărcii față de tranziția energetică.

Există legături strânse între DS Automobiles și lumea modei. Caracteristici unice, cum ar fi cusăturile Pearl, inserțiile în relief Clous de Paris și tapițeria scaunelor cu design tip curea de ceas, rezonează în special în cercurile de design creativ și inovator.

Pentru ultima ediție a Paris Fashion Week, DS Automobiles a pregătit câteva surprize, printre care un DS 9 cu o culoare de interferență cu efect de scarabeu.

Pe parcursul acestor săptămâni dedicate modei, DS Automobiles va urmări Paris Fashion Week pe Instagram @DS_automobiles cu mai multe activări dedicate unor obiective pariziene reprezentative, designului și plăcerii de a conduce prin Paris în interiorul DS 7 și DS 9. Prima întâlnire are loc pe 18 Ianuarie!

Adaugă un comentariu

Articole similare