Facelift minor pentru Mazda CX-3

Mazda CX-3 a primit un facelift estetic minor şi câteva upgrade-uri tehnice. Noul model a fost prezentat la Salonul Auto de la New York din acestă primăvară.

La capitolul design Mazda CX-3 a primit o nouă grilă, o nouă vopsea – Soul Red Crystal şi pe lista de opţionale a apărut un set de jante pe 18 inchi. La interior CX-3 are o nouă cotieră centrală pentru locurile din față şi frână de parcare electronică cu funcția Auto Hold.

Pachetul dotărilor de siguranţă i-ACTIVSENSE a fost extins cu funcţia Traffic Jam Assistant pentru versiunile dotate cu transmisii automate şi se vor putea comanda faruri Matrix Led.

Mazda susţine că a aplicat unele modificări propulsoarelor cu care oferă modelul CX-3 pentru ca acestea se atingă standardul european pentru emisii  Euro 6d-Temp.

Şi Mazda 6 a primit o actualizare recent când a fost prezentată  la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an. La exterior, se remarcă blocurile optice cu LED,  jantele pe 17 sau 19 inci, precum și noua culoare Soul Red Crystal.

 

taguri
Adaugă un comentariu