Facelift pentru Samsung SM5/Renault Latitude

Samsung SM5, corespondentul coreean al limuzinei de clasa medie comercializata in Europa sub titulatura Renault Latitude, este supus unei operatii minore de facelift.

Marile noutati sunt parasocul frontal, grila si blocurile optice cu LED-uri complet redesenate. Stopurile beneficiaza si ele de o reconfigurare a pozitiei LED-urilor, iar semnalizatoarele laterale au fost mutate in oglinzi. Tot la exterior si-au facut aparitia si o colectie de noi ornamente din crom, menite sa aduca o doza suplimentara de eleganta si rafinament.

Layout-ul interiorului a ramas neschimbat, dar calitatea finisarii si a materialelor alese pentru capitonajele cockpitului inregistreaza un salt calitativ evident. Un sistem de camere situate la extremitatile masinii furnizeaza o imagine de ansamblu de tip 360 grade, pentru a facilita manevrele dificile de parcare in locuri stramte, iar centrala de comanda multimedia a trecut printr-un amplu proces de actualizare a hardware-ului si a interfetei grafice.

Motorizarile pe benzina si motorina de 2 litri dezvolta tot 140, respectiv 150 CP, dar au fost usor recalibrate pentru scaderea consumului si a emisiilor poluante cu cel putin 20 de procente. Este de asteptat ca aceleasi modificari sa-si faca foarte curand aparitia si pe fratele european al modelului SM5, Renault Latitude.

 

Adaugă un comentariu