Facelift – Schimbare de imagine pentru Renault Fluence

Francezii de la Renault reimprospateaza limuzina lor de clasa compacta si o aduc in linie cu noua identitate vizuala propusa odata cu lansarea lui Clio VI.

 

Fluence facelift va fi comercializat incepand cu luna ianuaria a anului 2013 si va primii doua noi motorizari: 1.6 dCi de 130 CP (consum mediu de 4,6 l/100 km) si 1.6 benzina de 115 CP (consum mediu de 6,4 l/100 km), corelat cu o cutie automata CVT. In oferta va mai exista si dieselul de 1,5 litri si 110 CP, disponibil impreuna cu o cutie DCT cu dublu ambreiaj.

Din punct de vedere tehnologic, Fluence va beneficia de o serie de sisteme ce vor face viata la volan mult mai placuta. Astfel, ca dotare opţionala, va fi propusa o tableta multimedia integrata, Renault R-Link, conectata la internet ce permite accesul rapid la informatii si functii datorită ecranului tactil si a recunoaşterii comenzilor vocale. Renault R-Link grupeaza funcţii multiple: sistem de navigatie, radio, telefonie, audiostreaming Bluetooth, muzica si posibilitatea de a conecta device-uri externe.

De asemenea, va deschide accesul catre R-Link Store, un catalog extins de aplicaţii auto ce pot fi descarcate in acelasi mod ca si aplicatiile pentru smartphoneuri. In plus, vor fi disponibile lumini de zi cu tehnologie LED si cardul pentru acces specific modelelor Renault.

Adaugă un comentariu