Fără a renunța la ideea ofertei bine garnisite cu preț tentant, Skoda Scala facelift plusează acum prin design și tușa high-tech.

Începând cu modelele anului 2024, la argumentele de eficiență și funcționalitate ale seriei Skoda Scala se vor adăuga și cele aduse de recentul facelift, ținând de dotare și rafinarea designului. Cu alte cuvinte, crește numărul de motive cu care vine Skoda Scala pentru a sensibiliza clientela aflată în căutare de automobile familiale hatchback compacte.

Skoda Scala deține, prin definiție, rolul celei mai atractive oferte a mărcii din punct de vedere al raportului dintre aspectul practic-funcțional și preț, fiind bazată pe o versiune cu ampatament lung (2649 mm) a platformei tehnice MQB-A0 din patrimoniul grupului VW. Bineînțeles, apreciata calitate de fabricație specifică Skoda este inclusă.

Modificările de design sunt de natură să reflecte noul nivel de sofisticare al seriei Skoda Scala, purtând amprenta creativă deja observată la conceptul Skoda Vision RS. În premieră, Skoda Scala beneficiază de faruri Matrix-LED. Noile modele de jante cu diametre de la 16 la 18 inchi împrospătează, la rândul lor, imaginea acestor automobile.

În interior, tabloul de bord digital devine dotare standard pentru Skoda Scala, totuși fără a corespunde configurației avansate pe care o oferă opțiunea Virtual Cockpit. Versiunea cu echipare de top Monte Carlo dispune de tapțierie din piele artificială. A fost acordată atenție sporită și utilizării de materiale sustenabile la finisarea habitaclului. Oferta de motorizări va continua să includă propulsoare turbo de 1,0 litri cu puteri de 95 și 115 CP, la vârf situându-se un propulsor de 1,5 litri și 150 CP.

taguri
Adaugă un comentariu