Farsele pregătite de constructori pentru 1 aprilie

Ca în fiecare an, de 1 aprilie, producătorii din industrie au pregătit câteva glumițe. Anul acesta, Skoda, MINI, Volkswagen și Opel au ținut capul de afiș.

MINI va avea portiere tip fluture

MINI a publicat în această dimineață un scurt comunicat de presă în care ne anunța că o parte dintre modelele companiei vor putea fi echipate cu portiere tip fluture. Astfel, ieșitul din mașină în parcările înguste nu va mai reprezenta o problemă.

farsa de 1 aprilie (3)

Volkswagen a prezentat ediția specială Tiguan R(omânia)

Deși încă nu am reușit să mergem cu noua generație Tiguan, Volkswagen a pregătit o ediție specială pentru noi, pentru Români. Denumită Tiguan R(omânia), aceasta se inspiră din motivele tradiționale folosite în folclor. Astfel, noul Tiguan se va putea integra mult mai facil în peisajul din țară.

farsa de 1 aprilie (1)

Opel Adam C, acum și cu cheiță

Sperăm că vă mai amintiți de jucăriile acelea cu cheiță. Ei bină, Opel s-a inspirat din lumea copiilor și a pregătit modelul Adam C. Cheița trebuie întoarsă timp de 15 minute și promite o autonomie de 200 de kilometri. Simplu ca bună ziua!

farsa de 1 aprilie (4)

Skoda Snowmam se întoarce la orgini…

Skoda a anunțat lansarea primului plug de zăpadă. Botezat Snowman acesta preia elementele de design specifice mărcii, dar vine și cu pachetul de elemente Simplu Clever.

farsa de 1 aprilie (2)

Adaugă un comentariu