Noul film „Fast and Furious” a ajuns în cinematografele din România

„Furios și Iute’ revine pe marile ecrane cu cel de-al nouălea film al francizei, care însă nu continuă povestea celor opt dinaintea sa. În schimb, „Fast and Furious: Hobbs & Shaw’ este un spin-off, o poveste de sine stătătoare, cu Dwayne „The Rock’ Johnson și Jason Statham în rolurile principale.

Dwayne Johnson și Jason Statham revin în rolurile lui Luke Hobbs, respectiv Deckard Shaw, în primul film-anexă al seriei „Fast and Furious’. Cele două personaje s-au mai războit în trecut, în cel de-al șaptelea titlu al francizei, când agentul Serviciului de Securitate Diplomatică și fostul agent operativ de elită au făcut tot posibilul să se anihileze reciproc.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Acum, cei doi se văd nevoiți să colaboreze, pentru a înfrânge un oponent cu abilități augmentate genetic: Brixton, jucat de Idris Elba. Acesta pune mâna pe o armă biologică devastatoare și plănuiește să schimbe soarta întregii omeniri – nu neapărat în bine.

Spectatorii din alte țări care l-au văzut deja i-au acordat calificativul 7,3 pe IMDb, iar pe Rotten Tomatoes este recomandat în proporție de 71% de către critici, cu o notă medie de 6,18/10. „Hobbs & Shaw nu ambalează motorul precum cele mai bune filme ale francziei, însă are un consum decent grație starurilor cu chimie bună și secvențelor exagerate de acțiune‘, scriu criticii.

„Fast and Furious: Hobbs & Shaw’ are premiera în cinematografele românești astăzi, 2 august.

Adaugă un comentariu