Firea: 80 de tramvaie suspendate ar urma să circule prin București

Primarul Gabriela Firea a găsit o soluție pentru a descongestiona traficul din Capitală: tramvaie suspendate. Edilul a declarat marți, 13 martie, că municipalitatea a început pregătirile pentru o linie monorail.

Nu-ți vine să crezi: ce mașină conduce IUBITA șefului PSD!

De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

ătaie pe mașinile scoase de ANAF la licitație! Cu cât se vinde un VW Tiguan

Am început pregătirile tehnice pentru o linie de monorail, tramvai suspendat. Sunt 80 de tramvaie suspendate implicate în acest concept, o rută va fi și pe zona București- Măgurele și în zona de nord, spre Ploiești’, a declarat Gabriela Firea în cadrul seminarului intitulat ‘Împreună pentru dezvoltare durabilă – Dezvoltarea regiunii București-Ilfov’, organizat de Departamentul de Dezvoltare Durabilă al Secretariatului General al Guvernului.

Ianis HAGI a primit o mașină senzațională! Toți fotbaliștii îl invidiază

În acest context, primarul Capitalei a insistat asupra punerii în funcțiune a căii ferate din jurul Bucureștiului, pentru transportarea navetiștilor din Ilfov care vin aici.

Inițiativa actualului primar general al Capitalei ne aduce aminte de autostrada suspendată promisă de fostul edil al orașului și care nu a fost realiztă nici măcar pe hârtie.

Adaugă un comentariu