Firea: Pasajul de la Ciurel este gata in proportie de 85%

Pasajul de la Ciurel este realizat in proportie de 85%, iar constructorul a dat asigurari Primariei Capitalei ca lucrarile se vor finaliza in acest an, anunta primarul general, Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa. 

Oferta unica! Casa din Popești Leordeni pentru care primești GRATUIT un BMW de 40.000 DE EURO!

“Am venit astazi pe santier pentru a vedea daca realitatea de pe hartie corespunde cu cea din teren. Lucrarile la Penetratia ‘Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada Bucuresti – Pitesti sunt in grafic, Nodul Rutier Virtutii este gata in proportie de 85%. Le-am solicitat tuturor celor implicati in realizarea acestui obiectiv de investitii sa accelereze ritmul de lucru, astfel incat sa se poata avansa cat mai mult, pana ce conditiile meteo o vor permite. Constructorul ne-a dat asigurari ca respecta termenele asumate si ca lucrarile la nodul rutier se vor finaliza in acest an”, a declarat primarul Gabriela Firea in urma unei vizite neanuntate la santierul Ciurel.

E România! O ambulanță privată transportă un pacient cu ușile larg deschise

Potrivit informatiilor date publicitatii de Primaria Capitalei situatia lucrarilor este urmatoarea.

“In acest moment au inceput lucrarile de instalare a podului peste Soseaua Virtutii, tronsoanele care se prefigurau a fi livrate la inceputul lunii noiembrie au fost livrate conform graficului stabilit si s-a demarat instalarea acestora. Au fost livrate grinzile 1 si 2, urmand ca grinzile 3 si 4 sa fie livrate saptamana viitoare, dupa ce va fi facuta receptia calitativa in fabrica de la Calarasi, iar ulterior va fi montat tablierul metalic. De asemenea, au fost avizate lucrarile de relocare a instalatiilor electrice din zona”, potrivit sursei citate.

Un român face grave acuzații unui lanț mare de benzinării: Mi-au vândut motorină cu apă’

În plus, în comunicatul de presă, reprezentantii primariei spun ca au schimbat traseul drumului care va face legatura intre acest pasaj si Autostrada Bucuresti – Pitesti, insa nu au mentionat pe unde va trece artera.

Adaugă un comentariu