Gabriela Firea vrea taxă pentru maşinile care trec prin centrul Capitalei

Primarul general Gabriela Firea a declarat că va demara un sondaj de opinie în care îi va întreba pe bucureşteni dacă sunt de acord ca Primăria să pună o nouă taxă pentru maşinile care tranzitează centrul Capitalei, ca urmare a faptului că Bucureştiul „a fost invadat de rable după ce taxa de mediu a fost eliminată de PSD, partid din care face parte şi edilul. Valoarea taxei încă nu a fost stabilită.

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

„În săptămânile următoare, vom avea o consultare populară, prin asociaţiile de proprietari şi prin primăriile de sector, de asemenea, va fi şi un sondaj de opinie, în care dorim să-i întrebăm pe bucureşteni dacă ar fi de acord, având în vedere creşterea numărului de maşini înmatriculate în Bucureşti, cu aproape 50.000 doar în acest an, şi ca urmare a eliminării taxei de mediu, să se introducă, pentru zona centrală, aşa cum se întâmplă în toate marile Capitale europene, o taxă de mediu. Nu avem stabilită valoarea, se fac acum nişte calcule. Nu aş vrea să iau această decizie, care, cel puţin la început, e nepopulară, fără o consultare largă a bucureştenilor. Vreau să ştiu care este părerea lor. Dacă ei sunt de acord, în marea lor majoritate, iar consultarea publică va fi transparentă – va fi şi online, va fi şi prin chestionare- vom introduce această taxă, a spus primarul general.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Gabriela Firea spune că noua taxă se impune ca urmare a faptului că a scos taxa de mediu la începutul anului, iar Capitala a fost invadată de „rablele din Europa. Însă eliminarea taxei de mediu a fost propunerea PSD, partid din care face parte şi Firea.

Sursa: adevarul.ro

Londra va introduce, luni, o taxă pentru cele mai vechi și mai poluante autovehicule, în încercarea de a îmbunătăți calitatea aerului în capitala Marii Britanii, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan.

  Dan says:

  La Kiev problema traficului prin centrul capitalei a fost rezolvat cu pasaje subterane pentru pietoni, unele chiar adevarate bijuterii, supraetajate, adevarate mini-mall-uri. Pe bulevardele principale se circula cu auto in viteza, nu sunt ambuteiaje, calea este libera si se elibereaza urgent. Daca ar avea 10 treceri de pietoni prost amplasate, Kievul s-ar sufoca din cauza traficului in 10 minute. Asa, arata chiar aerisit…

  Dan says:

  Daca era Bucurestiul aglomerat de masini noi,se mai impunea aceasta taxa?

  Marius says:

  Pai doamna Primar General al orasului Bucuresti dumneavoastra nu aveti un parc de masini la RATB care sa fie OK din punct de vedere tehnic si al poluarii dar vreti o taxa europeana ptr cetateni ?

Adaugă un comentariu