Ford Fiesta a reușit să bată Golful în Europa

Volkswagen Golf a reușit să fie cea mai vândută mașină din Europa în ultimii ani, dar succesul germanului este amenințat. Conform datelor oferite de Jato Dynamics, în luna martie, cel mai bine vândut model de pe Bătrânul Continent nu a fost Volkswagen Golf, ci Ford Fiesta.

Diferența dintre cele două modele a fost de doar 468 de exemplare, Fiesta totalizând 47.263 de unități, iar Golf, 46.795 de bucăți. Experții din cadrul Jato Dynamics au oferit și o explicație cu privire la această situație.

Ford a venit cu o serie de promoții agresive, în timp ce Volkswagen și propulsoarele diesel care altă dată făceau furori nu mai sunt la fel de populare. Prin urmare, interesul față de Golf a scăzut. Totuși, analiștii spun că modelul german are șanse mari să revină pe prima poziție în preferințele europenilor. “Această schimbare de poziție poate fi una temporară, întrucât ne așteptăm ca Golf 7 facelift să revitalizeze vânzările după ce va fi disponibil într-o proporție mai mare pe piață”, a declarat analistul Felipe Munoz.

Via | Motor1 | JustAuto

Adaugă un comentariu