Mai aproape de RS: Ford Focus ST primește pachetul Track Pack

Dezvoltat de Ford Performance și testat intens pe circuitele Ford și pe faimosul Nürburgring Nordschleife din Germania, Track Pack este montat din fabrică și disponibil exclusiv pentru varianta cu transmisie manuală cu șase trepte a hatchback-ului cu cinci portiere.

În completarea dinamicii noului Focus ST, Track Pack le permite șoferilor să-și ajusteze cu precizie modul în care reacționează mașina pe circuit, grație suspensiei reglabile dezvoltată de KW Automotive. Acest sistem lucrează în corelație cu jantele speciale din aliaj, care oferă o masă redusă.

În plus, Track Pack crește performanța de oprire, oferind discuri de frână față de 363 mm și etriere de frână Brembo, iar anvelopele Pirelli P Zero Corsa au o specificație personalizată pentru a optimiza tracțiunea în condiții limită.

„Noul nostru Focus ST Track Pack combină componente tehnice de ultimă generație pentru a face hot-hatch-ul cu adevărat capabil pentru entuziaștii circuitelor de viteză”, a declarat Stefan Muenzinger, manager Ford Performance, Europa. „Suspensia reglabilă, frânele de mari dimensiuni și anvelopele aderente ajută la optimizarea performanței, la o mai bună rigiditate și rezistența la solicitări ridicate pe pistă pentru plăcere maximă – despre asta este această mașina.”

 

Focus ST Track Pack este disponibil pentru a fi comandat în Austria, Belgia, Republica Cehă, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Portugalia, România, Spania, Elveția și Regatul Unit, primele livrări fiind așteptate în luna noiembrie.

Adaugă un comentariu